Gedeputeerde Klaas Ruitenberg bezoekt Noord-Veluwe

Klaas Ruitenberg, gedeputeerde provincie Gelderland, heeft recent een bezoek gebracht aan de Noord-Veluwe. Vanuit zijn portefeuilles mobiliteit en openbaar vervoer ging hij in gesprek met wethouders van Noord-Veluwse gemeenten over belangrijke en urgente verkeersproblemen.

Samen sterk

De wethouders van de Noord-Veluwse gemeenten hebben de gedeputeerde Klaas Ruitenberg bijgepraat over belangrijke uitdagingen op het gebied van verkeer, zoals de effecten van het waarschijnlijke uitstel van de herinrichting van knooppunt Hoevelaken op de bereikbaarheid van de regio. Maar ook over het openbaar vervoer in de regio en de verkeersveiligheidsproblemen op provinciale wegen.

Aan de A28

Noord-Veluwe Bereikbaar is een samenwerking van 8 gemeenten op de Veluwe (Hattem, Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk). Al deze gemeenten liggen aan de A28. Het toenemende verkeer op deze snelweg is de rode draad in deze samenwerking. Met een meerjarig programma voert Noord-Veluwe Bereikbaar maatregelen uit om slim, duurzaam en veilig reizen te stimuleren. Zie ook www.noordveluwebereikbaar.nl

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *