Gemeente Harderwijk gaat voor Sportverkiezingen

Sinds 2003 houdt de gemeente Harderwijk succesvolle Sporthuldigingen na afloop van ieder sportseizoen, met sinds 2013 het onderdeel Sportverkiezingen. Vanaf 2019 worden de Sportverkiezingen geprofessionaliseerd. Inwoners van de gemeente Harderwijk bepalen mee wie de winnaars worden tijdens de Sportverkiezingen voor sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en bijzondere prestatie van het jaar.

De Sportverkiezingen vinden voortaan in januari plaats over een periode van anderhalf jaar. Hiermee worden de sporthuldigingen van juni 2018 overgeslagen. Naast de Sportverkiezingen 2019 worden sporters gehuldigd voor hun prestatie op NK, EK en WK niveau.

Topsporters van alle leeftijden kunnen zich aanmelden voor het onderdeel huldigingen via de pagina Sport Harderwijk of per mail naar sport@harderwijk.nl. De voorwaarden van de sporthuldigingen staan op de website vermeld. Voor de zomer worden de criteria en definitieve opzet van de Sportverkiezingen vastgesteld. Daarna ontvangen verenigingen en bewoners een bericht hierover.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *