Gemeente Putten huurt voormalige ABN-AMRO gebouw

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten vanaf 1 september 2018 het voormalige ABN-AMRO gebouw te huren aan de Verlengde Dorpsstraat 3 in Putten.
Met de huidige eigenaar is overeengekomen dat de gemeente dit gebouw tijdens de renovatie van het gemeentehuis kan huren en vanaf juli 2018 het gebouw gereed kan maken om hier de gemeentelijke publieksbalies te vestigen.

Vanaf 3 september 2018 start de renovatie van het gemeentehuis. Tijdens de werkzaamheden maakt de gemeentelijke organisatie tijdelijk gebruik van 3 locaties. De werkplekken van de gemeentelijke organisatie zijn verdeeld over een kantoor op de locatie van De Vanenburg en het voormalige politiebureau aan de Brinkstraat. In tegenstelling tot eerdere berichten komen op deze locaties geen publieksbalies meer.

De publieksbalies worden ingericht in het voormalige ABN-AMRO gebouw in het centrum. “We zijn blij met deze mogelijkheid. De centrale ligging van het gebouw sluit goed aan bij onze wens om de vertrouwde gemeentelijke diensten blijvend vanuit het centrum aan onze inwoners aan te bieden”, aldus wethouder Koekkoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *