Gemeente zoekt kandidaten voor het Harderwijks Jeugdlintje 2018

De afgelopen twee jaar is het Harderwijks Jeugdlintje uitgereikt aan jongeren die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de samenleving. De gemeente Harderwijk is dit jaar weer op zoek naar die bijzondere jongere van 6 tot en met 23 jaar die in aanmerking komt voor het Jeugdlintje 2018. Het Harderwijks Jeugdlintje is een onderscheiding voor jongeren die vrijwillig helpen aan een mooier en beter Harderwijk. Bijvoorbeeld door een lange tijd vrijwilligerswerk te doen voor een culturele of sportvereniging, door mensen met een handicap of ziekte te helpen. Of jongeren die activiteiten in de wijk organiseren voor een goed doel. En vergeet ook niet jongeren die een heldendaad hebben verricht of een bijzondere prestatie hebben geleverd.
Kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt?

Meld hem of haar dan voor 1 november aan. U kunt daarvoor het digitale formulier invullen. In het formulier beschrijft u de reden van voordracht. Eventuele bijlagen, foto’s of een filmpje kunt u sturen naar jeugdlintje@harderwijk.nl. Ook voor vragen over het Jeugdlintje kunt u op dit mailadres terecht.

Alle inzendingen worden in november beoordeeld door een speciale jury. Bij het beoordelen wordt gelet op de bijzonderheid van de activiteit, de uitstraling van de verdiensten voor de gemeente Harderwijk en de voorbeeldfunctie naar anderen. Iedereen krijgt bericht of zij wel of niet in aanmerking komen voor het Jeugdlintje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *