Gratis energiebesparende maatregelen door klusteam Harderwijk

Inwoners van Harderwijk met een laag inkomen en hoge energiekosten, of die wonen in een woning met een slecht energielabel, worden door de gemeente aangespoord om energiebesparende maatregelen te nemen. Denk aan tochtstrips, radiatorfolie en brievenbusborstels. Harderwijk heeft een klusteam in het leven geroepen om inwoners hier (gratis) bij te helpen.

Het klusteam heeft al 500 huishoudens geholpen

Het klusteam heeft in Wittehagen Zuid, Tinnegieter, Stadsdennen, Kranenburg, het Nachthok en Sypel West al bijna 500 huishoudens geholpen met energiebesparende maatregelen. Een Energieklusser komt op afspraak langs en neemt de benodigde materialen mee. In ongeveer 2 uur worden de materialen gratis in de woning geplaatst.

Aanmelden voor het klusteam

In de komende weken staan Stromenwaard, Helmbloemmeen en Hoefbladmeen op de agenda van het klusteam. In april zijn de Zeebuurt en Hierden aan de beurt. Heeft u een brief van het klusteam gekregen en wilt u zich aanmelden? Vul dan uw postcode en huisnummer in op www.energieklus.nl/harderwijk. Als u in aanmerking komt, krijgt u een uitnodiging om een afspraak te maken.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *