Gratis reparatie fietsverlichting in Putten op 13 oktober

Op vrijdag 13 oktober van 14.00 tot 17.00 uur kunt u gratis uw fietsverlichting laten repareren. De gemeente organiseert deze actie samen met de plaatselijke fietsenmakers en Veilig Verkeer Nederland afdeling Ermelo-Putten.

Gratis reparatie

Verschillende fietsenmakers repareren de fietsverlichting vanuit een tent voor het gemeentehuis. Met gratis repareren bedoelen we alle reparaties die nodig zijn om de fietsverlichting op de goede manier te laten branden.

Over de reparatiedag

Deze dag is onderdeel van de fietsverlichtingscampagne. Nu de donkere maanden zijn begonnen, schenken Veilig Verkeer Nederland en andere organisaties aandacht aan de verlichting in het verkeer. Ook het politieteam Putten heeft de controle op de (fiets)verlichting op de agenda staan. Om boetes te voorkomen, kunt u tijdens de reparatiedag uw fietsverlichting in orde laten maken.

Ik Val Op

Fietsverlichting is heel belangrijk voor de verkeersveiligheid. Niet alleen om zelf goed te kunnen zien, maar ook zodat weggebruikers u zien. Dat geldt voor alle fietsers. Vaak fietsen de scholieren naar school of weer naar huis als het nog donker of schemerig is. Goede verlichting is dan belangrijk, zodat andere weggebruikers ze zien. Ouders spelen hierbij ook een belangrijke rol. Het is hun verantwoordelijkheid dat de fietsen van hun kinderen technisch in orde zijn.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *