Harderwijk laat inwoners kennis maken met gemeentelijke warmtevisie

Harderwijk geeft inwoners de mogelijkheid om kennis te maken met de warmtevisie van de gemeente. Iedere gemeente heeft van het Rijk de opdracht gekregen om voor 1 januari 2022 een zogeheten warmtevisie op te stellen. De warmtevisie is een document waarin de gemeente Harderwijk aangeeft welke alternatieven er zijn voor het gebruik van aardgas voor onder meer verwarming van huizen. Ook is beschreven wanneer een buurt aardgasvrij wordt en op welke manier dit gebeurt.

Warmtevisie
De warmtevisie van de gemeente Harderwijk is opgesteld samen met UWOON, Omnia Wonen, Liander, Endura en Veluwe Duurzaam. Ook heeft de klankbordgroep Aardgasvrije gemeente Harderwijk meegedacht en feedback gegeven.

Inwoners kunnen meedenken
Het document is klaar en kan nu vastgesteld worden door het college van B&W en daarna door de gemeenteraad. Maar voordat het zover is wil de gemeente inwoners van Harderwijk en Hierden informeren over wat er in de warmtevisie staat. Geïnteresseerden kunnen op woensdag 7 juli tussen 15.30 en 18.30 uur terecht in het Huis van de Stad. Aanmelden is niet nodig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *