Harderwijk: nachtelijke plaatsing brugdek over N302 nabij Aquaduct

In de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 februari plaatst de gemeente Harderwijk een brugdek over de provinciale weg N302. De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Ter hoogte van het aquaduct Veluwemeer vormt dit brugdek de toekomstige verbinding voor het zogenoemde ‘overloop parkeerterrein’, naast de Lorentz Haven.

Het brugdek wordt geplaatst in één avond/nachtelijke wegafsluiting van de N302. Deze afsluiting staat gepland voor de tijdsperiode van donderdagavond 15 februari 20.00 uur tot vrijdagmorgen 16 februari 6.00 uur.

Tijdens de plaatsing van het brugdek is de N302 voor al het gemotoriseerd verkeer afgesloten tussen de wegaansluitingen Burgemeester de Meesterstraat/Lorentzstraat en de Knardijk/Ganzenweg. Het verkeer A28-Flevoland wordt met borden omgeleid via de Nijkerkerbrug.

Voor fietsers en bromfietsers blijft de verbinding met Harderwijk via het fietspad N302 bereikbaar. Voor streekvervoer, bussen, over deze route is een aangepaste dienstregeling ingesteld.

Onvoorziene omstandigheden kunnen aanleiding geven de geplande werkzaamheden (of een gedeelte daarvan) één nacht door te schuiven.

Om reden van veiligheid wordt het werkterrein afgesloten voor publiek. Belangstellenden kunnen een blik werpen op de werkzaamheden vanaf de Flevoweg-Vuurtorenweg.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *