Harderwijk nodigt inwoners uit om te reageren op de Verbeteragenda Inclusie

De gemeente Harderwijk nodigt inwoners uit om te reageren op de Verbeteragenda Inclusie Harderwijk en Hierden. De gemeente zegt dat het belangrijk is dat iedereen in Harderwijk en Hierden kan meedoen, welke achtergrond of beperking iemand ook heeft. De gemeente en inwoners doen al heel veel, om meedoen voor iederéén mogelijk te maken. Maar Harderwijk wil hier beter in worden. In de Verbeteragenda staat uitgelegd, waarom en hoe de gemeente dat wil doen. Harderwijk heeft daarover ook gesprekken gevoerd met inwoners. 

Denk mee

Voordat de Verbeteragenda definitief wordt vastgesteld door het college, wil de gemeente inwoners vragen hier nog keer naar te kijken.  Op www.harderwijk.nl/inclusie in de externe bijlage is dit in te zien. Ook kan de concept-Verbeteragenda in worden gezien in de stadswinkel van het stadhuis (Havendam 56). Inwoners kunnen hun reactie geven tot en met 13 oktober.

Bijeenkomsten

Ook organiseert de gemeente Harderwijk twee bijeenkomsten, met een uitleg over de Verbeteragenda. Tijdens deze bijeenkomsten kan men vragen stellen. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 28 september (19.00-21.00 uur) en donderdag 6 oktober (15.00-17.00 uur). Opgeven kan via info@harderwijk.nl met het onderwerp ‘bijeenkomst inclusie’.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.