Harderwijk zoekt inwoners die een ander willen voordragen voor een lintje

Harderwijk zoekt inwoners die een ander willen voordragen voor een lintje. Familieleden, kennissen of vrienden die het initiatief nemen om iemand anders te willen onderscheiden zijn belangrijk. Zonder hen worden er geen voordrachten gedaan en worden er geen lintjes uitgereikt. Zo’n lintje kan worden aangevraagd voor iemand die zich, onafgebroken al vele jaren belangeloos inzet voor de samenleving. Iemand die bijvoorbeeld als vrijwilliger een vereniging jarenlang draaiende houdt. Of iemand die zich onafgebroken en intensief inzet voor een stichting of een belangenorganisatie.

Iemand voordragen

  • Wilt u iemand voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding die woont in Harderwijk of Hierden? Neem dan eerst contact op met het kabinet van de burgemeester via 0341 411 911. Er wordt dan aangegeven of de verdiensten bijzonder genoeg lijken voor het aanvragen van een lintje. Ook wordt er uitgelegd hoe u te werk moet gaan.
  • Daarna begint u met het verzamelen van alle benodigde informatie. De voordracht voor de jaarlijkse lintjesregen voorafgaand aan Koningsdag 2024 moet uiterlijk 1 juni 2023 worden ingediend. Meer informatie over Koninklijke onderscheidingen en het aanvraagformulier vindt u op lintjes.nl.
Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *