Hoogste punt van bouw van Sportcentrum Zanderij in Ermelo gevierd

Op uitnodiging van gemeente Ermelo, Interactie Sportbedrijf Ermelo en Olco advies en management hebben de toekomstige gebruikers, (bouwplaats)medewerkers en andere gasten afgelopen maandag het halen van het hoogste punt van de bouw van sportcentrum Zanderij gevierd.

De vlag werd traditioneel naar het hoogste punt gebracht

Wethouder Sarath Hamstra en de directeur van Interactie Mark Broere hesen de vlag naar de top. Daarna blikte de wethouder terug. Hij sprak over zijn warme gevoelens voor Callluna. “Als getogen Ermeloër heb ik in Calluna leren zwemmen, kinderfeestjes gehouden en in de sporthal sportdagen gevierd. Maar waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere deur open. Er komt een prachtig sportcomplex voor in de plaats.”

Sportief Ermelo is klaar voor de toekomst

Met 4 moderne sportzalen en een zwembad is sportief Ermelo kaar voor de toekomst. Sporters kunnen hier op het hoogste niveau acteren. Maar het sportcomplex is ook de plek voor jong en oud om recreatief te bewegen en samen actief te zijn.

De bouw van Sportcentrum Zanderij is in het vierde kwartaal van 2023 klaar

Aannemer Haafkens werkt hard door om deze planning te halen. De medewerkers op de bouw ontvingen hier een groot compliment voor en kregen een hapje en een drankje. Begin 2024 gaan de deuren open voor publiek. Tot die tijd blijven Calluna en de Balverszaal open.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *