In Ermelo, Harderwijk en Hierden trekt Cultuurkust met bus de wijken in

In Harderwijk en Ermelo trekt vanaf deze maand Cultuurkust met een bus de wijken in. Het doel is om cultuur zo dicht en toegankelijk mogelijk te maken. Daarom wordt er op een aantal plekken in de regio de Cultuurkust bus geparkeerd met een KnutselLAB en een theatervoorstelling van JongerenTheaterSchool WOLF.

Bij het KnutselLAB kan iedereen vanaf 3 jaar komen knippen, knutselen, plakken, rijgen etc.  Kinderen mogen komen experimenteren met natuurlijke of hergebruikte materialen.

In Naar huis: een Odyssee van WOLF reizen Ena en Dyo de hele wereld over om verhalen te vertellen. Tussen confrontaties met een cycloop en een heel eng zeemonster vragen ze zich af of ze zelf ooit nog wel thuiskomen. Een muzikale reis over waar thuis is, heimwee, duizend avonturen en natuurlijk over Schaapie.

Cultuurkust in de wijk staat nog op 12 augustus in Drielanden en Tweelingstad in Harderwijk, op 16 augustus in Stadsdennen in Harderwijk, 9 september bij het dorpshuis in Hierden en op 16 september op Spot on Ermelo, op het Raadhuisplein in Ermelo. Meer informatie is te vinden op www.cultuurkust.nl/agenda

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *