Informatiebijeenkomst over toekomstige ontwikkelingen in Ermelo Zuid-West

Ermelo nodigt inwoners uit voor een informatiebijeenkomst over toekomstige ontwikkelingen in Ermelo Zuid-West. De gemeente heeft er verschillende locaties op het oog die mogelijk geschikt zijn voor onderwijs en woningbouw. Door de eventuele verplaatsing en uitbreiding van twee scholen vanuit het plangebied Calluna én de vraag naar extra woningen voor nu en in de toekomst, heeft Ermelo besloten breder naar Ermelo Zuid-West te kijken. Het gaat met name over de locaties Calluna, Pretoriusplein, Kerkdennen en de plek van de Wethouder Balverszaal.

De informatiebijeenkomst herontwikkeling Ermelo Zuid-West vindt plaats op donderdag 30 november in het gemeentehuis in Ermelo, eerste verdieping, activiteitenruimte ‘Cabaret’ en ‘Kleinkunst’.

Sessie 1 start om 15:30 tot 17:30 uur ( zaal open: 15:15 uur), en sessie 2 start om 19.00 tot 21.00 uur ( zaal open: 18:45 uur). Beide sessie hebben dezelfde inhoud.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 24 november a.s. aan via het formulier ‘Aanmelding informatieavond Toekomstige ontwikkelingen Ermelo Zuid-West‘. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *