Informatiebus vaccinatie corona naar Barneveld

Vanaf volgende week kan iedereen die zich laten vaccineren tegen het coronavirus dat zonder afspraak doen op de vaccinatie locatie in harderwijk dat kan overigens alleen voor de eerste vaccinatie ik geef de noord en oost gelderland begon deze week al met het initiatief op andere vaccinatie locaties in de regio concreet kan maandag dus iedereen zonder afspraak die is de vaccinatie halen dat kan dus tot acht uur s ochtends en s zeven en s avonds.

Inwoners van de gemeente Barneveld die twijfelen of ze zich willen laten vaccineren tegen corona, de informatie niet duidelijk vinden, vragen hebben, of het lastig vinden om zelf een afspraak in te plannen, kunnen een bezoek brengen aan de corona informatiebus van de GGD. De bus staat volgende week in Barneveld.

De informatiebus staat de volgende dagen in Barneveld:

woensdag 18 augustus 09.00 – 17.00 uur parkeerplaats Lidl, Oldenbarnevelderweg 155

donderdag 19 augustus 08.00 -13.00 uur op de warenmarkt (Gowthorpeplein)

De informatiebus zal ook naar andere dorpen toe komen. Wanneer is nog niet bekend.

Vaccinatiebus
Naast de informatiebus komt er ook een vaccinatiebus.

Voor statushouders
Er zijn veel statushouders die nog niet gevaccineerd zijn, maar dit wel willen. Daarom is er een aparte vaccinatieactie opgezet. Op 24 augustus van 12.00 -17.00 uur staat er een vaccinatiebus op het parkeerterrein van de Goede Herderkerk (Jan Seppenplein 70 in Barneveld). Hier kunnen statushouders die dat willen zich vaccineren.

Ook voor anderen
Ook andere inwoners die nog niet gevaccineerd zijn, zijn welkom om zich dan te vaccineren. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.