Inloopavond ontwerpbestemmingsplan Waterfront-Zuid – Kop Stadswerven Harderwijk

Op donderdagavond 9 maart organiseert de gemeente Harderwijk een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan Waterfront-Zuid – Kop Stadswerven. Van 19.00 tot 21.00 uur zijn belangstellenden welkom bij projectbureau Waterfront aan de Burgemeester de Meesterstraat , in de witte keet. De plannen zijn dan te bekijken en men kan vragen stellen aan de medewerkers.

Het plan voorziet in de bouw van woningen en een parkeergarage
Het ontwerpbestemmingsplan Waterfront-Zuid – Kop Stadswerven voorziet in de bouw van 160 woningen. Het gaat om 60 eengezinswoningen en ongeveer 100 appartementen. Daarnaast komt er een parkeergarage met maximaal 725 parkeerplaatsen. In de plint langs de Waterstadboulevard is ruimte voor kleine commerciële voorzieningen. Het plangebied ligt tussen de Vissershaven, Lelyhaven, parkeerterrein Burgmeester de Meesterstraat en de Waterstadboulevard.

Het ontwerpbestemmingsplan is vanaf 27 februari te bekijken
Vanaf 27 februari ligt het ontwerpbestemmingsplan 6 weken ter inzage in de stadswinkel van het stadshuis. U vindt het plan dan ook digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het digitaal indienen van een zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen? Maak dan een afspraak met domein Stad en omgeving, mw. C. van den Bedem via 0341 41 19 11. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *