Inloopbijeenkomsten Natuur en Groen in Harderwijk en Hierden

Wat gaat de gemeente de komende jaren doen om Harderwijk en Hierden groener te maken? Interessant voor inwoners, want het heeft direct effect op hun woon- en leefomgeving. In het nieuwe natuur- en groenbeleid stelt de gemeente Harderwijk vast wat ze de komende jaren waar en wanneer gaan doen. Hierbij vraagt de gemeente diverse doelgroepen om input. Zo hebben inwoners afgelopen maart geholpen met het in kaart brengen van de mooiste en minder mooie groene plekken in Harderwijk en Hierden.

Inloopbijeenkomsten

Inwoners kennen hun woonplaats het beste. Daarom organiseert gemeente Harderwijk drie inloopbijeenkomsten. Tijdens deze avonden kunnen inwoners en andere belangstellenden hun mening delen over het uitvoeringsprogramma Natuur en Groen per buurt. Er worden kwaliteiten, knelpunten en een koers uitgestippeld en concrete maatregelen voorgesteld. Met de input kan Harderwijk de plannen in de deelgebieden in het natuur- en groenbeleid verder aanscherpen. De data en tijden voor de inloopbijeenkomsten zijn:

  • Maandag 19 juni 2023 – 17.00 – 20.00 uur – de Roef
  • Dinsdag 20 juni 2023 – 17.00 – 20.00 uur – de Kiekmure
  • Woensdag 21 juni – 17.00 – 20.00 uur – Dorpshuis Hierden*

* Op deze avond is in het Dorpshuis Hierden ook een inloopbijeenkomst voor het buitengebied Harderwijk. Belangstellenden zijn welkom op beide bijeenkomsten.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *