Kanovijver in Ermelo wordt eenmalige omgedoopt tot skatebaan

De Kanovijver zorgt in de zomer voor verkoeling en ’s winters voor ijspret. Maar vrijdag is de vijver in Ermelo eenmalig het domein van skaters en fietsers. Bij hoge uitzondering kunnen deze waaghalzen zich uitleven in een lege Kanovijver.

In aanloop naar het nieuwe seizoen wordt de Kanovijver in Ermelo elk jaar leeggehaald. Een lege vijver is een geweldige skatebaan, meent IJsclub De Kanovijver. Bij hoge uitzondering mag iedereen op skates, rolschaatsen, een skateboard of crossfiets zich op Goede Vrijdag uitleven op de lege vijver.

Op vrijdag 7 april is iedereen tussen 13.00 en 17.00 uur welkom om de tijdelijke skatebaan – op eigen risico – eens uit te proberen. Daarbij geldt een belangrijke kanttekening. Het evenement gaat alleen door als de Kanovijver droog is, zo laat de Ermelose IJsclub weten.

De Kanovijver viert dit jaar het 90-jarig bestaan. Het jubileum wordt opgeluisterd met verschillende activiteiten, waaronder de eenmalige skatebaan. Het nieuwe seizoen van De Kanovijver gaat op 21 april van start met de Koningsspelen Afterparty.

Bron: dagblad de Stentor

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *