Kinderen van Immanuelschool blij met nieuwe klaslokalen

De kinderen van de Immanuelschool in Nunspeet zijn al ruim een week gestart met het nieuwe schooljaar. In verband met de huisvestingproblematiek is de Immanuelschool gewisseld van locatie. Witteveen schildersbedrijf heeft de school opgeknapt voor de kinderen. Zo konden ze fris en fruitig aan een nieuw schooljaar starten.

Eerst zat de Immanuelschool alleen aan de Winckelweg, toen is locatie Randweg toegevoegd en even later moesten een aantal groepen van de Randweg weer terug naar de Winckelweg. Dit jaar moest de Immanuelschool naar de Eeckelhagen. Op dit moment zit de school dus gevestigd aan de Winckelweg en de Eeckelhagen in Nunspeet.

Voor de kinderen een hele verandering, maar ook voor de ouders en docenten. Witteveen heeft belangeloos de nodige klaslokalen geschilderd en daar zijn de kinderen heel blij mee, het ziet er kleurig en fris uit. De school is ook opgefrist met nieuwe vloerbedekking en nieuwe stoelen. Of de school op deze twee locaties kan blijven is onduidelijk, maar wel te hopen.

Bron: RTV Nunspeet

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *