Koninklijke onderscheiding voor de heer H. Teunissen

Burgemeester Lambooij van Putten heeft een Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uitgereikt aan de heer H. Teunissen. Hij ontving de onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor diverse verenigingen in Putten.

De heer Teunissen heeft zich als penningsmeester vanaf 1979 tot heden ononderbroken en geheel belangeloos ingezet voor de Gemengde Zangvereniging De Lofstem.
Vanaf 2006 is hij vrijwilliger bij Museumboerderij Mariahoeve. In eerste instantie hield hij zich bezig met de renovatie van de boerderij. Nu verricht hij daar alle voorkomende werkzaamheden, met name het onderhoud van de moestuin.
Bij de Verenigde Veluwse Koren zat Teunissen bijna 10 jaar (2004-2013) in het algemeen bestuur, was hij koormeester en verzorgde hij diverse acties.
In de periode 1980-2001 was hij secretaris van buurtvereniging Marpibema. Door het bestuur werd veel georganiseerd voor de kinderen uit de buurt, zoals een vakantiekamp en een wielerronde.
Ook is Teunissen jaren betrokken geweest bij supportersvereniging Blauw-Wit van voetbalvereniging SDC Putten. Hij hielp met de bouw van een tribune en was zeer actief in het werven van sponsoren voor de vereniging. Ook werd van zijn hulp gebruik gemaakt tijdens diverse activiteiten voor de voetbalvereniging.

Geef een reactie