Koninklijke onderscheiding voor zussen Van den Brink-Aalten

Zaterdag 23 juni 2018 reikte burgemeester Lambooij een Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) aan de zussen G. van den Brink-Aalten en E. van den Brink-Aalten.
De dames ontvangen hun onderscheiding onder andere voor hun jarenlange inzet voor korfbalvereniging De Meeuwen.

Mevrouw G. van den Brink-Aalten (72 jaar) ontplooit de volgende activiteiten:

1967-heden: vrijwilliger bij korfbalvereniging De Meeuwen in Putten. Zij fungeert onder meer als wedstrijdsecretaris.
2006-heden: vrijwilliger bij verzorgingstehuis Elim (onderdeel van de Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe) in Putten. Ze helpt eenmaal per week met de warme maaltijd op een afdeling met ouderen met dementie. Daarnaast biedt ze regelmatig de helpende hand tijdens kerkdiensten.
2010-heden: mantelzorger van haar man. Daarnaast draagt ze de zorg voor haar hoogbejaarde moeder.

Mevrouw E. van den Brink-Aalten (69) jaar ontplooide de volgende activiteiten:

1967-2017: vrijwilliger bij korfbalvereniging De Meeuwen in Putten. Zij was lid van de kantinecommissie; ze draaide bardiensten en deed de inkoop. Hoewel ze een stapje terug heeft gedaan, springt ze nog steeds regelmatig bij.
1984-1990: vrijwilliger bij peuterspeelzaal ’t Zwaluwennest in Putten.
2012-2017: vrijwilliger bij de Protestants Christelijke Ouderenbond (PCOB) in Putten. Zij maakte kaarten voor zieken, jubilea en christelijke gedenkdagen. Daarnaast verrichtte zij hand- en spandiensten.
Mevrouw E. van den Brink-Aalten verzorgt rond de sinterklaastijd de aankleding en het schminken van ongeveer 15 Pieten voor de peuterspeelzaal, de korfbalvereniging, de brandweer en de gemeente Putten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *