Koploper SDC Putten delft onderspit tegen de nummer 2 op de ranglijst, CSV Apeldoorn

Koploper SDC Putten heeft afgelopen weekend een onderspit moeten delven in de wedstrijd tegen de nummer 2 op de ranglijst, CSV Apeldoorn. De club uit Apeldoorn was op eigen veld in de eerste helft de bovenliggende partij. Ilias Yadir tikte de bal binnen. Daarmee stond het bij rust 1-0. In de 87e minuut werd de wedstrijd beslist, bij een uitval van de Apeldoorners schoot Didier Martel van een behoorlijke afstand op doel. Dit schot leek niet heel gevaarlijk, maar stuitte net voor doelman Velanas verraderlijk op , waardoor deze zich verkeek op deze bal en de bal het doel inrolde. In blessure tijd opnieuw een razendsnel uitgevoerde Apeldoornse counter, waarbij Kelly Jaoa de eindstand op 3-0 bepaalde. Komende week is een inhaal – en beker weekend. SDC Putten speelt dan voor een plek bij de laatste vier in de districtsbeker in Oldenzaal tegen Quick ’20. Deze wedstrijd op Sportpark Vondersweijde aan de Primulastraat 15 in Oldenzaal begint om 15.00 uur.