Kwaliteitsverbetering fietspad Zeedijk

Vanaf maandag 19 augustus wordt het fietspad aan de Zeedijk in Putten vernieuwd. Hiermee komt een lang gekoesterde wens van de gebruikers uit. Het fietspad krijgt een kwaliteitsimpuls. Voor de herfstvakantie moet het vernieuwde fietspad gereed zijn.

Roelof Koekkoek, wethouder Mobiliteit, is opgetogen: “Het fietspad maakt onderdeel uit van het fietsnetwerk rondom het Veluwemeer en wordt intensief gebruikt. Straks is het vernieuwde fietspad veiliger en comfortabeler. Zowel voor recreatieve als sportieve fietsers.”

Bij dit project trekken de gemeenten Nijkerk en Putten samen op. Voor het fietspad wordt natuurvriendelijk beton gebruikt. Wegenbouwbedrijf Schagen Infra uit Hasselt voert de opdracht uit. Het gedeelte van het fietspad aan de Zeedijk tussen Nijkerk en Bunschoten is eind 2018 al opgeknapt.

Een reactie op “Kwaliteitsverbetering fietspad Zeedijk
  1. Beste,
    Wat een dijn fietspad tussen Putten en Nijkerk! Een hele verbetering vinden wij, toch hebben we puntje van kritiek. Van Putten naar de Middelbeekweg staan welgeteld 2 bankjes om op te zitten!! Daar hadden er best een stuk of 4 bij gemogen! Daarvoor waren Hey er meer dan 2. Erg jammer dit! Vanaf een bankje van de natuur genieten is erg mooi! We hopen dat hier nog wat mee gedaan wordt!

Geef een reactie