Laatste week voor Duurzaam InformatiePunt Harderwijk

Zaterdag over een week, op 20 augustus, is de laatste dag dat het Duurzaam InformatiePunt in Harderwijk bezocht kan worden. Na een half jaar sluit dit tijdelijke pop-up initiatief van de gemeente Harderwijk haar deuren. De gemeente zet in op nieuwe manieren om bewustwording over duurzaamheid te vergroten en duurzame maatregelen te ondersteunen.

Het Duurzaam InformatiePunt aan de Donkerstraat sluit 20 augustus haar deuren

Het DIP promoot duurzaamheid vanuit een pand aan de Donkerstraat 44. Het is een inlooplocatie waar inwoners informatie konden vinden en delen. Bijvoorbeeld over klimaatvriendelijk- en biodivers inrichten van de tuin, energie besparen in de woning en verminderen van afval. Net als informatie over subsidies en lopende projecten als aardgasvrij wonen, windenergie, circulaire economie en de actie Harderwijk Tegen Onnodig plastic (TOP). De gemeente maakt nu plannen om inwoners op andere manieren en op verschillende locaties proactief te betrekken. 

Het Duurzaam InfoPunt is tot en met 20 augustus geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Voor inwoners die aan de slag willen met duurzaam wonen en leven, is het digitale duurzaamheidsloket van veluweduurzaam.nl te raadplegen.

Informatie over duurzaamheidsbeleid en de programma’s van de gemeente Harderwijk is te vinden op de nieuwe website duurzaaminharderwijk.nl.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *