Lars Dekker langer bij DVS’33 Ermelo

DVS’33 Ermelo heeft overeenstemming bereikt met middenvelder Lars Dekker over verlenging van zijn contract. De 22-jarige linkspoot tekent een contract voor 1 seizoen met een optie voor nog een 2e seizoen.

Dekker maakt sinds 2016 onderdeel uit van de A-selectie en heeft, na eerst een seizoen zijn wedstrijden in het tweede gespeeld te hebben, de grote stap weten te maken naar het eerste elftal. De afgelopen seizoenen pakte Dekker zeer regelmatig zijn speelminuten, zowel in de basis als invaller. Begin dit seizoen heeft hij een aantal maal als linksback gespeeld, maar zijn kwaliteiten komen het beste tot uiting op het middenveld. Na de winterstop heeft Lars zijn kans weer gegrepen en afgelopen zaterdag was hij nog zeer belangrijk met 2 assists in de wedstrijd tegen ODIN’59.

Lars Dekker: “Ik voetbal inmiddels een aantal jaar in de A-selectie van DVS. En dat doe ik vol trots! De afgelopen weken heb ik goed nagedacht over mijn toekomstplannen. Voor mijn ontwikkeling is het belangrijk dat ik voldoende speeltijd krijg. Die garantie krijg je nooit, maar na een positief gesprek met Edmund Mijnheer en Geerling Hamstra heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb het goed naar mijn zin hier in Ermelo. Alles is goed geregeld en ik heb vertrouwen dat ik ook het komende seizoen genoeg speelminuten maak.”

Geef een reactie