Ledensubsidies voor 2020 aanvragen

De gemeente Putten kent ook voor het jaar 2020 diverse ledensubsidies. Bijvoorbeeld voor maatschappelijke en sportverenigingen. Wilt u in aanmerking komen voor een van deze subsidies? Stuur uw aanvraag dan tijdig in.

Stuur uw aanvraag vóór 1 oktober in via www.putten.nl/ledensubsidies. Aanvragen die later binnenkomen neemt de gemeente niet in behandeling.

De doelgroepensubsidie is bedoeld voor maatschappelijk actieve verenigingen met minimaal één actief lid. U kunt subsidie ontvangen voor leden tot 18 jaar en/of ouderen vanaf de AOW-gerechtigde leeftijd woonachtig in de gemeente Putten. Heeft u vragen over de doelgroepensubsidie? Neem dan contact op met mevrouw M. Hofmeijer via telefoonnummer (0341) 359 656 of per e-mail: mhofmeijer@putten.nl.

De ledensubsidie sport is bedoeld voor maatschappelijk actieve Puttense sportverenigingen waar overwegend inwoners uit Putten lid van zijn. U kunt subsidie ontvangen voor leden tot 18 jaar die wonen in de gemeente Putten. Heeft u vragen over de ledensubsidie sport? Neem dan contact op met de heer R. Stofmeel via telefoonnummer (0341) 359 642 of per e-mail: rstofmeel@putten.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *