Leonie Boven benoemd tot lid Raad van Bestuur St Jansdal

Per 15 oktober a.s. zal mevrouw Dr. L.A. (Leonie) Boven in dienst treden als lid van de Raad van Bestuur van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Zij volgt Jan Voorburg op die per 1 juni jl. terugtrad als bestuurder van het ziekenhuis.

Leonie Boven (46) is op dit moment klinisch chemicus en medisch manager van de afdeling klinische chemie in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Sinds 2016 vervult zij in dit ziekenhuis de functie van vicevoorzitter van het bestuur Vereniging Medische Staf.

Een reactie van Leonie op haar benoeming: “Met zeer veel plezier en enthousiasme kijk ik er naar uit om mee te helpen de positie van het St Jansdal als goed en toegankelijk regioziekenhuis verder te versterken. Het St Jansdal is een ziekenhuis waarin de patiënt duidelijk centraal staat. Er zijn volop ideeën om dit nog verder te ontwikkelen. De komende jaren zal ik mij volledig inzetten om een toekomstgericht ziekenhuis te blijven, waarbij we kwalitatief goede zorg blijven leveren en altijd met oog voor verbetering waar mogelijk.”

Geef een reactie