Meedoen in Putten op maandag 3 april

Het Servicepunt Vrijwillige Inzet van Putten voor Elkaar organiseert op maandag 3 april het initiatief Meedoen in Putten. Op deze dag maken belangstellenden kennis met meer organisaties waar men als vrijwilliger aan de slag kan.

Programma

Op maandag 3 april tussen 10.00 en 14.00 uur fietst men langs Putten voor Elkaar, Museumboerderij de Mariahoeve, het Lichtpunt Putten en Voedselbos Onder de Bomen. Als fietsen niet lukt, wordt gekeken of vervangend vervoer mogelijk is. Belangstellenden worden welkom geheten met een hapje en een drankje. Ook krijgt men informatie over de mogelijkheid om bij de deelnemende organisaties te starten als vrijwilliger.

Z-route

Het initiatief Meedoen in Putten komt vanuit de Z-route. De Z-route is onderdeel van de inburgering van statushouders. Dit zijn asielzoekers die een verblijfstatus hebben gekregen. De inburgering van deze statushouders richt zich op taalontwikkeling door middel van taalklassen maar ook vrijwilligerswerk.

Meedoen?

Wilt u meedoen op maandag 3 april? Meld u dan vóór woensdag 15 maart aan. Na de aanmelding ontvangt u meer informatie over de dag.

Hoe meer organisaties zich aansluiten, hoe meer mogelijkheden er zijn voor inwoners om mee te doen.

Contact

Servicepunt Vrijwillige inzet
vrijwilligers@welzijnputten.nl

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *