Monique van den Broek benoemd tot VVD-raadslid in Ermelo

Monique van den Broek is voor de VVD toegetreden tot de gemeenteraad van Ermelo. De voorzitter van de raad, burgemeester André Baars, leest de formulering van de belofte voor, waarna Monique van den Broek uitspreekt: “dat beloof ik”. Daarmee is de VVD-fractie onafgebroken op sterkte gebleven van twee raadszetels.
Monique van den Broek, 3e op de VVD kieslijst, neemt de vrijgekomen zetel van Dimitri Poos in, die om zijn moverende redenen is teruggetreden. Burgemeester Baars meldde in de raad, dat hij samen met de griffier die middag namens de raad afscheid heeft genomen van Dimitri Poos.
Het is de vierde keer, dat Monique van den Broek als VVD-raadslid is beëdigd. Na vijf jaren als fractievertegenwoordiger, trad ze in 2008 als invaller toe tot de raad. Daar voegde ze van 2010 tot 2014 een volledige raadsperiode aan toe. Na een onderbreking van 2 jaren trad ze in 2016 wederom toe tot de raad. Na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 werd ze fractievertegenwoordiger om nu voor de 4e keer toe te treden tot de gemeenteraad. Samen met fractieleider Herma van der Weide-van ’t Hof is de VVD fractie in Ermelo weer op volledige sterkte.

Geef een reactie