Naam voor nieuwe sportcentrum Ermelo is ‘Sportcentrum Zanderij’

De gemeente Ermelo en Interactie Sportbedrijf Ermelo hebben onder inwoners een prijsvraag uitgeschreven voor de naam van het nieuwe sportcentrum. Donderdag maakten wethouder Leo van der Velden en Mark Broere, directeur van Interactie, de winnende naam bekend.

De winnende naam is ‘Sportcentrum Zanderij’

De winnende naam is geworden Sportcentrum Zanderij.  De selectiecommissie en het college van burgemeester en wethouders maakten deze keuze uit 50 inzendingen. “Wij vinden deze naam in al zijn eenvoud duidelijk en helder omdat het verwijst naar de prachtige locatie waar we het sportcentrum gaan bouwen”, aldus Leo van der Velden.  “Met de komst van ‘Sportcentrum Zanderij’ zijn er voor onze inwoners nog meer mogelijkheden om binnen en buiten te sporten op ‘Sportpark De Zanderij’.

De winnaar staat zijn prijs af aan Ermelo’s vluchteling gezin

De winnaar die graag anoniem blijft, vroeg ons of het mogelijk was zijn prijs af te staan aan Vluchtelingenwerk. De gemeente Ermelo heeft daarop contact gezocht met Vluchtelingenwerk Ermelo. Zij gingen op zoek naar een geschikt gezin voor de prijs: een 60-badenkaart voor het hele gezin. Directeur van Interactie Mark Broere reikte de badenkaart uit aan een Afghaans gezin dat sinds 4 jaar in Ermelo woont.

Bouwwerkzaamheden starten deze maand

De schop gaat deze maand dan eindelijk in de grond. De opening van het sportcentrum staat gepland voor januari 2024. Tot die tijd blijft Calluna open.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *