Nieuw seizoen ‘Slaapverhalen van Zwarte Piet’ morgen van start

Op 17 november start het nieuwe seizoen van de serie ‘Slaapverhalen van Zwarte Piet’. Dit seizoen lezen Feestpiet en Toverpiet opnieuw verhaaltjes voor en beantwoorden zij vragen van de kinderen. Ook dit jaar heeft VeluweFM zijn medewerking hieraan verleent.

Na een succesvol eerste seizoen van de ‘Slaapverhalen van Zwarte Piet’ komt er dit jaar een nieuw seizoen. Net als vorig seizoen zullen de pieten elke avond een verhaaltje voorlezen. Naast de slaapverhaaltjes beantwoorden zij ook de vragen van de kinderen. Heb jij een vraag? Mail deze dan naar vraag@slaapverhalenvanzwartepiet.nl of stuur die naar de Facebook pagina ‘Slaapverhalen van Zwarte Piet’. Wat we alvast kunnen verklappen is dat niet alleen Feestpiet en Toverpiet verhalen voorlezen maar ook Liedjespiet, Knutselpiet, Jeronimo en zelfs Sinterklaas!

De eerste aflevering komt op 17 november om 18:00 uur online op onze website www.slaapverhalenvanzwartepiet.nl en op ons Youtube-kanaal ‘Slaapverhalen van Zwarte Piet’. Dit seizoen heeft 19 afleveringen en duurt tot 5 december.

, , ,

Geef een reactie