Nieuwe inzamelronde voor voedselhulp Nunspeet

Iedere eerste woensdag van de maand worden er producten ingezameld voor voedselhulp Nunspeet via de Christelijke Gereformeerde Kerk Nunspeet. Er staan verdeeld over Nunspeet kratten waar men een product achter kan laten voor iemand die dat hard nodig heeft. Dit initiatief krijgt steeds meer bekendheid, ook buiten de kerk.

“Door middel van kratten die bij meerdere adressen in Nunspeet staan roepen wij iedere maand op tot het inleveren van een bepaald product” vertelt John Slijkhuis die zich daar iedere maand voor inzet. Ik heb in mijn buurt ook flyers uitgedeeld en inmiddels komen er ook steeds meer mensen van buiten ons kerkverband producten inleveren. Dat is natuurlijk heel leuk en fijn. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel mensen zijn die wat willen geven voor een ander die het financieel moeilijk heeft.”

Houdbare melk

Op de volgende adressen staat iedere eerste woensdag van een maand een krat voor deur. Op woensdag 6 september 2023 vindt de eerstvolgende inzameling plaats tussen 10.00-20.00 uur. Deze maand is het product houdbare melk. U kunt dit product inleveren op onderstaande adressen.

• Elspeet: Zeisweg 13

• Hulshorst: Harderwijkerweg 268

• Nunspeet: Boudewijnplantsoen 14

• Nunspeet: Molenweg 41

• Nunspeet: Kuntzestraat 16

“Deze maand vragen we om houdbare melk maar tijdens bijvoorbeeld een dankdag kan het ook zijn dat we om een iets luxer product vragen zoals bijvoorbeeld kaas. Iedere maand vragen we om andere producten,” vertelt John. Er is een groepsapp aangemaakt waar elke maand, net vóór de inzameling, 1 appje geplaatst wordt wat er die maand ingezameld wordt. Wil jij ook toegevoegd worden aan deze app stuur een berichtje naar 06-29390875. Ben je niet in de gelegenheid om een product langst te brengen maar wilt u toch iets doen, dan kunt u ook een gift overmaken: NL04RABO0134063295 t.n.v. Voedselhulp Nunspeet.

Bron: RTV Nunspeet

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *