Nijkerk en Dierenambulance Noord-West Veluwe bekrachtigen samenwerking

Vertegenwoordigers van de Dierenambulance Noord-West Veluwe en dierenopvang De Ark hebben hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Nijkerk. Burgemeester Gerard Renkema zette zijn handtekening namens de gemeente.

De overeenkomst betreft de opvang en het vervoer van zwerfdieren voor het jaar 2023. Het gaat om een tijdelijke oplossing. Vanaf 2024 werkt de gemeente Nijkerk samen met negen andere gemeenten voor het vervoer van zwerfdieren. De voorbereidingen van de aanbestedingsprocedure zijn inmiddels van start gegaan.

De Dierenambulance Noord-West Veluwe verzorgt sinds begin dit jaar het vervoer van zwerfdieren voor de gemeente Nijkerk. Het gaat om dieren (wild of huisdieren) die zonder eigenaar in de openbare ruimte worden aangetroffen. Petra de Jong van de dierenambulance is zeer tevreden over de samenwerking tot nu toe. Ze laat weten dat met de uitbreiding naar Nijkerk nieuwe vrijwilligers welkom zijn. Die kunnen zich melden bij de Dierenambulance Noord-West Veluwe, telefoon (0341) 23 05 29 of info@dierenambulance.eu. Via deze contactgegevens kunt u ook melding maken van aangetroffen of gewonde dieren zonder eigenaar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *