Nijkerk en Pleegoudernetwerk nodigen pleegouders en gezinshuisouders uit

De gemeente Nijkerk en het Pleegoudernetwerk Nijkerk nodigen pleegouders en gezinshuisouders met hun gezin uit om met elkaar samen te zijn. Nijkerk vindt het belangrijk om het gezin in het zonnetje te zetten. En waardevol om met elkaar in gesprek te zijn over een inhoudelijk thema. Deelnemers kunnen kennis en ervaring uitwisselen met andere pleegouders en gezinshuisouders.

Programma voor ouders en kinderen

Voor de ouders is een mooi programma bedacht aan de hand van onderwerpen die de deelnemers hebben ingebracht. Voor de (pleeg-) kinderen heeft het Jeugd- en Jongerenwerk een actief programma bedacht. De activiteiten zijn voor (pleeg-) kinderen vanaf 4 jaar. Vriendjes en vriendinnetjes van (pleeg-) kinderen zijn ook welkom. De gemeente verzorgt het eten en drinken. Hebben u of uw kinderen nog leuke ideeën voor deze middag? Laat het ons weten via a.kooiman@nijkerk.eu.

Datum en plaats

De bijeenkomst is op zaterdag 3 juni 2023 van 14.00-17.30 uur. Het is in Jongerencentrum Chill-Out, Watergoorweg 42a, Nijkerk. Deelname is gratis. Aanmelden kan vanaf eind april.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *