Nijkerk heeft nieuwe gemeentesecretaris

Nijkerk heeft met Johan de Jager een nieuwe gemeentesecretaris. Hij is de opvolger van Dick van Huizen, die per 1 juni aan de slag gaat bij de gemeente Oostzaan. 

De Jager komt van de gemeente Hardinxveld-Giessendam in de Alblasserwaard. Daar is hij twee jaar interim-gemeentesecretaris geweest. Ook in Nijkerk vervult hij een interim-functie, in principe tot het eind van het jaar. Hij is 57 jaar en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Aalsmeer. 

De Jager is bij diverse gemeenten als (interim) gemeentesecretaris werkzaam geweest. Hij heeft veel ervaring opgedaan onder andere op het gebied van ambtelijke-bestuurlijke samenwerking, organisatie- en teamontwikkeling, concernsturing en dienstverlening. 

Burgemeester Gerard Renkema: “Het college vindt het heel mooi dat we zo kort na het vertrek van de vorige gemeentesecretaris erin zijn geslaagd om de vacature in te kunnen vullen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Johan de Jager de komende periode een goede bijdrage kan leveren aan de verdere doorontwikkeling van onze organisatie. Ook verwachten wij dat hij een belangrijke rol kan vervullen bij het verder invullen van de belangrijke opgaven waar wij als gemeente de komende periode mee hebben te maken.”  

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *