Nijkerk laat onderzoek doen naar waardering weekmarkt

Hoe waarderen mensen de weekmarkt in Nijkerk? Wat vinden marktkooplieden en bezoekers van de plek waar de markt gehouden wordt? De gemeente laat deze enquête doen door adviesbureau Ginder.

Enquête over de markt
De binnenstad van Nijkerk is een gezellige plek om te winkelen of wat te gaan eten of drinken. De wekelijkse markt op vrijdagmiddag draagt daar zeker aan bij. De gemeente wil graag weten wat bezoekers en marktkooplieden van de markt vinden. Het is de bedoeling om met deze informatie de binnenstad nog aantrekkelijker te kunnen maken.

Medio april is de markt weer teruggekeerd van het Molenplein naar het aangepaste Plein. In november 2022 waren de onderzoekers al op de markt op het Molenplein. Nu volgt deel twee van het onderzoek, op het Plein.

Vervolgens worden de resultaten van de enquête gedeeld met de Markt van Morgen (organisatie van de markt), maar ook met bewoners, ondernemers en vastgoedeigenaren in de binnenstad. Ook zij kunnen hun mening dan geven. De locatiekeuze voor de markt zal in nauw overleg met de Markt van Morgen worden gemaakt, gebruikmakend van de ervaringen van bezoekers van de markt en van de omgeving.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *