Nijkerk start in oktober met wervingscampagne voor Kamers met Aandacht

Nijkerk start in oktober dit jaar een wervingscampagne voor Kamers met Aandacht. 
Met de campagne wil Nijkerk woonruimte vinden voor jongeren (18 tot 23 jaar) die op eigen benen willen staan, maar nog niet helemaal zelfstandig kunnen wonen. Dankzij een Kamer met Aandacht kunnen ze de jeugdzorg verlaten. Of voorkomen we dat ze andere zorg nodig hebben.

Op 5 oktober van 16.00-17.00 uur vindt een online kick-off bijeenkomst plaats over Kamers met Aandacht. Deze bijeenkomst is voor professionals die werken met jongeren. En ook voor woningcorporaties, makelaars, bedrijven, verenigingen, kerken, thuiszorgorganisaties en ondernemers. Iedereen die wil meedoen aan de bijeenkomst kan een e-mail sturen naar info@kamersmetaandacht.nl.

Tijdens de kick-off bijeenkomst krijgen deelnemers alle informatie over Kamers met Aandacht. Ook verzamelt Nijkerk samen ideeën voor het werven van kamers. En voor het vinden van jongeren die een kamer met aandacht nodig hebben.

Kent u iemand die ook op de hoogte moet zijn van dit nieuwe initiatief? Geef deze persoon dan de informatie door over de bijeenkomst van 5 oktober. Kijk ook op kamersmetaandacht.nl

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *