Ondertekening intentieovereenkomst Open Sportpark Harderwijk

Wethouder Christianne van der Wal van de gemeente Harderwijk en vertegenwoordigers van de sportverenigingen MHC De Mezen, Voetbalvereniging Zwart-Wit ’63, Harderwieker Bieleggers ’84 en Beach Arena VVH, hebben de intentieovereenkomst Open Sportpark ondertekend. Hiermee komt de realisatie van een open sportpark waar open sportclubs met elkaar én met maatschappelijke organisaties samen werken een stap dichterbij. Om dit te kunnen realiseren wordt er een sportparkmanager aangesteld, die aanwezig is op het park, activiteiten kan ontwikkelen, mensen begeleiden en verbindingen met andere organisaties leggen.

Een open sportpark is meer dan alleen een vitale sportvereniging. Het kan een ontmoetingsplek zijn, niet alleen voor leden, maar ook voor andere bezoekers of buurtbewoners. Een open sportpark werkt samen met andere sportverenigingen en maatschappelijke organisaties. Zij biedt activiteiten die bijdragen aan het welzijn, de gezondheid en de participatie van burgers in haar directe omgeving.

Met de ondertekening van de intentieovereenkomst wordt een goede basis gelegd voor het succes van het open sportpark, aldus de gemeente.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *