Online budgethulp voor Harderwijkers en Hierdenaren

Inwoners van de gemeente Harderwijk kunnen kosteloos gebruikmaken van de online budgethulp. Het Startpunt Geldzaken helpt om de persoonlijke geldzaken in balans te brengen en te houden, voor nu en in de toekomst. Op startpuntgeldzaken.nl kunnen inwoners geldplannen van verschillende financiële situaties bekijken. Door anoniem een aantal financiële gegevens in te vullen, krijgt men een overzicht hoe men er financieel voor staat.

Er is een digitaal voorbeeldplan te zien van hoe mensen in een vergelijkbare situatie hun geldzaken op orde hebben gekregen. Daarnaast krijgt men tips voor besparingen en extra inkomen.

Financieel Trefpunt Harderwijk
Inwoners die beginnende geldproblemen hebben of in de financiële problemen zitten, kunnen voor hulp terecht bij het Financieel Trefpunt. Bij het Financieel Trefpunt kunnen medewerkers helpen of verwijzen. Het Financieel trefpunt is een samenwerking van professionals van de schulddienstverlening, Stimenz, Sociaal Raadslieden en vrijwilligers van ZorgDat en Humanitas.

langskomen op het spreekuur kan iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in het ontmoetingscentrum Stad aan de Houtkamp 33 in Harderwijk,
bellen kan op werkdagen met (0341) 434 656,
of e-mailen naar financieeltrefpuntharderwijk@zorgdat.nl.

,

Geef een reactie