Ontheffing voor verbeteringen Kerklaan/Postlaantje Ermelo

Een tijdje geleden werd duidelijk dat er verschillen zaten in de bouwplannen en het bestemmingsplan Kerklaan/Postlaantje. Hiervoor heeft UWOON ontheffing aangevraagd. Het college heeft besloten de ontheffingen te verlenen. Dit omdat de afwijkingen een kwalitatieve verbetering zijn.

Zo wordt bijvoorbeeld de daklijn aangepast zodat de zonnepanelen niet zo goed meer te zien zijn. Ook wordt een al geplande uitbouw aan het Postlaantje naar het midden van het gebouw verplaatst.

Het college is niet gelukkig met de vraag van UWOON om de plannen aan te passen. Dit hebben zij UWOON ook laten weten. Het bestemmingsplan is namelijk nog maar net vastgesteld en er wordt al gevraagd om aanpassingen. Maar, zoals gezegd, kiest het college voor de verbetering van kwaliteit boven het proces in dit geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *