Ontwerp omgevingsvisie Ermelo ter inzage

Het ontwerp van de omgevingsvisie Ermelo ligt ter inzage. Samen met inwoners is er de afgelopen maanden gepuzzeld aan de toekomst van Ermelo. Een puzzel over wonen, werken, ontspannen, zorg, bereikbaarheid, natuur, milieu en klimaat. Met alle bijdragen uit bijeenkomsten en enquêtes is nu een eerste ontwerp omgevingsvisie gemaakt.

Laurens Klappe, wethouder omgevingswet: “We zijn trots dat we de ontwerp omgevingsvisie aan u kunnen voorleggen. Dat de omgevingsvisie leeft in Ermelo, blijkt wel uit het grote aantal reacties die wij ontvingen van inwoners, organisaties, ondernemers en verenigingen. Jong en oud hebben eraan bijgedragen. De ontwerp omgevingsvisie sluit mooi aan bij eerder vastgelegd beleid en dat laat zien dat we in Ermelo goed op koers liggen voor de toekomst.”

De omgevingsvisie is opgebouwd op basis van bestaand beleid dat nog steeds actueel is in Ermelo. Dit is aangevuld met nieuwe ambities voor de lange termijn. De inhoud is samengebracht in 6 thema’s en 7 gebieden. Deze zijn zoveel mogelijk met elkaar in verbinding gebracht.

Ter inzage
De ontwerp-omgevingsvisie Ermelo ligt tot en met dinsdag 31 september 2021 ter inzage.

Online via de website www.omgevingsvisieermelo.nl/omgevingsvisie.
Online via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plancodering NL.IMRO.0233.OVErmelo2021-0301
In het gemeentehuis op papier. U kunt de gehele periode telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0341-567321.
Op locatie: Op donderdag 9 september bent u, als de coronaregels het toelaten, van 19:00 uur tot 21:00 uur van harte welkom in de aula van het Christelijk College Groevenbeek aan de Paul Krugerweg 44-50 in Ermelo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *