Ook Ermelo plaatst bladkorven

De herfst is begonnen en dat betekent veel afgevallen blad in tuinen en op de weg. Ook bomen die de gemeente onderhoudt, verliezen hun blad in tuin of voor uw deur. Daarom plaatsen gemeenten elk jaar bladkorven op verschillende plekken in de gemeente. Volgende week staan ze er ook weer in Ermelo. De bladkorven blijven staan tot half december.

Service voor inwoners

De korven kunnen worden gebruikt voor al het blad dat van de gemeentelijke bomen waait. Ermelo plaatst de bladkorven om overlast van bladeren zoveel mogelijk te voorkomen. Ermelo ziet dit als service naar de inwoners. Het is niet de bedoeling dat inwoners hun eigen blad- of tuinafval in de korven doet. Dit hoort in de groene container.

Waar komen de bladkorven te staan?

De bladkorf bij de Amaliahof is vorig jaar weinig gebruikt. Dit jaar wordt de korf daarom op een andere plek geplaatst. In wijk Noord staan veel gemeentelijke bomen, maar geen bladkorven. Bewoners van wijk Noord mogen het blad naar de kant van de weg vegen. Dit ruimt de gemeente op. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle plekken op www.ermelo.nl/bladkorven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *