Piet Dijkstra Prijs voor mevrouw Roelie Smidt

Burgemeester Harm-Jan van Schaik reikte tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de Piet Dijkstra Prijs uit aan mevrouw Roelie Smidt. Roelie zet zich al meer dan 25 jaar in voor de Harderwijkse samenleving. Haar aandacht gaat vooral naar gezinnen die leven in armoede. Vanuit ZorgDat doet zij wekelijks de boodschappen voor mensen die het niet breed hebben. Dit doet zij met veel enthousiasme en liefde. Vanuit de kerk helpt zij mede kerkgenoten die eenzaam zijn door bezoekjes af te leggen en een opkikker in de vorm van een kaartje of bloemetje. Ook staat zij zieke ouderen bij die voor bestralingen naar het ziekenhuis gaan.

Volgens de commissie Piet Dijkstra Prijs is mevrouw Smidt een betrokken vrijwilliger die zich vol overgave inzet voor haar medemens. Zij is een voorbeeld en inspiratie voor anderen. Met haar inzet stimuleert zij vele andere vrijwilligers.
De afgelopen 5 jaar hebben vrijwilligers van onschatbare waarde voor de samenleving, de prijs in ontvangst genomen. De Piet Dijkstra Prijs wordt jaarlijks toegekend aan een inwoner van de gemeente Harderwijk, die zich vrijwillig inzet voor het welzijn van één of meer mede-inwoners.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *