Programmamaker Ben van de Beek overleden, Noise37 stopt per direct

Programmamaker Ben van de Beek overleden.

Heel lang geleden, bij de lokale omroep van Harderwijk, ontmoetten drie totaal verschillende jongens elkaar. Victor, Eddy en Ben. Hun grote liefde voor muziek was de belangrijkste verbindende factor. Daardoor ontstond er een dusdanig hechte vriendschap dat ze besloten samen radioprogramma’s te gaan maken. Nachtelijke uitzendingen vonden ze het leukst om dat ze dan hun favoriete muziek konden draaien.

In 2000 hield de Lokale omroep van Harderwijk het voor gezien en werd de stekker uit de omroep getrokken. Victor was intussen al bezig met Internetradio, wat toen nog in de kinderschoenen stond. De heren besloten zodoende om zelf een radiostation te beginnen en zie daar HaloRadio.com was geboren. Nu konden ze elke dag de muziek draaien die ze mooi vonden.

In 2002 sloeg het noodlot toe en kwam Victor om bij een auto-ongeluk in Frankrijk. Ed en Ben besloten, in de geest van Victor, door te gaan met het radiostation wat uiteindelijk tot 2009 heeft geduurd. Door het wegvallen van steeds meer inkomsten werd er toen besloten om een syndicate radioprogramma te maken en zo ontstond het idee van Noise37.

Ruim 10 jaar na dato sloeg het noodlot opnieuw toe. Ben overleed in de 2e week van augustus 2021 aan een hartaanval tijdens zijn vakantie.

Het programma zal niet meer te horen zijn.

Veluwe FM wenst de familie en naasten van Ben, alsook muziekmaatje Eddy, heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.