Provincie organiseert informatiebijeenkomst Openbaar Vervoer in Ermelo

Het reizen met openbaar vervoer is de laatste jaren veranderd. Om met de bus of trein te kunnen reizen, hebben reizigers een OV-chipkaart nodig of moet men een kaartje kopen bij de kaartautomaat. Veel senioren weten niet goed hoe dit werkt. Zij reizen daardoor minder makkelijk met het openbaar vervoer. Om dit te veranderen organiseert de Provincie een informatiebijeenkomst in Ermelo.

Informatie en proefreisje
In de bijeenkomst geven OV-ambassadeurs alle nodige informatie over reizen met de bus of trein. Ze leggen uit hoe de chipkaart werkt en hoe die aangevraagd kan worden. Ook vertellen ze over de tarieven en abonnementen. Daarna mogen de deelnemers zelfs een proefreisje maken, onder leiding van een OV-ambassadeur. Zo kunnen de senioren de OV-chipkaart en kaartautomaat ook in het echt uitproberen. Na de bijeenkomst kunnen deelnemers desgewenst nog een persoonlijke afspraak met een OV-ambassadeur maken, voor meer uitleg of advies op maat.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 16 januari van 14.15 tot uiterlijk 16.00 uur bij De Baanveger, IJsbaanweg 45 in Ermelo.
Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *