Putten breidt info over duurzaamheid op gemeentelijke website uit

De gemeente Putten breidt de informatie over duurzaamheid op de gemeentelijke website uit. Voor de gemeente Putten ligt er de uitdaging om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Putten breidt de informatie uit om zo de ontwikkelingen en kansen met de inwoners te delen.

Inwoners en bedrijven
Op de website is nu informatie te vinden voor inwoners en bedrijven. Inwoners vinden er informatie over het verduurzamen van de woning. Zo kan men via het energieloket een ‘HuisScan’ laten uitvoeren. Daarnaast is er informatie over andere energiebesparende maatregelen.

Ook de bedrijven spelen een belangrijke rol in de doelstelling om een klimaatneutrale gemeente te worden. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld informatie vinden over ‘OnuitPuttenlijk Duurzaam’; een groep ondernemers die stappen zet als het gaat om duurzaamheid en elkaar daarin stimuleert.

Lokaal en regionaal beleid
Op de website is verder informatie te vinden over het lokale en regionale duurzaamheidsbeleid. Denk hierbij aan informatie over ‘hoe Putten in de komende jaren een energieneutrale gemeente kan worden’. Ook is de planning en de beleidsdocumenten te bekijken die hier al uit zijn ontstaan.

Meer informatie op www.putten.nl/duurzaamheid.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *