Putten geeft korting op energieadvies aan eerste 50 ondernemers

Op dinsdag 6 februari 2018 van 15.00 tot 17.00 uur organiseert de Bedrijvenkring Putten samen met de gemeente Putten, de Rabobank en IGEV een congres over energiebesparing bij ondernemers. Alle ondernemers uit Putten zijn welkom om zich tijdens het congres te laten informeren over de noodzaak én de voordelen van verduurzaming.

Energie besparen is geld verdienen
Energie besparen is voor ondernemers aantrekkelijk, maar vaak niet hun kernactiviteit. Met de Aanpak Energieke Bedrijven willen de Bedrijvenkring Putten, gemeente Putten, Rabobank en IGEV ondernemers stimuleren om energiemaatregelen te nemen die zich op korte termijn terugverdienen.

Korting op energieadvies
Op het congres is naast diverse inspirerende verhalen ook een voucher te krijgen die de ondernemer 50% korting geeft op een energieadvies. Deze korting is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Rabobank Stimuleringsfonds, die de gemeente Putten verdubbeld heeft. Het energiebesparingsadvies wordt uitgevoerd door een onafhankelijk adviseur.

De vouchers worden alleen op het congres uitgedeeld aan de ondernemers die zich als eerste aanmelden voor een energiebesparingsadvies.

Klimaatneutraal in 2050
Bedrijvenkring, gemeente Putten, Rabobank en IGEV zijn trots op deze gezamenlijke constructieve aanpak die een bijdrage moet leveren aan de klimaatdoelstellingen van de gemeente. “Het is mooi om te zien dat bij ondernemers duurzaamheid ook steeds meer op de agenda staat. De gemeente Putten draagt daarom graag bij aan deze stimulerende aanpak”, aldus Gerbert Priem.

Aanmelden
Het congres vindt plaats op dinsdag 6 februari van 15.00 tot 17.00 uur in het vernieuwde Stroud. Aanmelden kan via info@bedrijvenkringputten.nl.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *