Putten in actie voor Nationale Sportweek 2020

Van 18 tot en met 27 september staat Putten in het teken van de Nationale Sportweek. Een ideale week om sport in het middelpunt te zetten. Dé kans voor verenigingen, scholen of ondernemingen om hier op in te spelen. Met JongPutten als kartrekker staat er ook dit jaar een divers programma.

Open lessen en sportweekkalender
Alle sportverenigingen in Putten zijn benaderd om deel te nemen aan een weekprogramma. Ruim 100 sportlessen en trainingen zijn verzameld en gebundeld in een weekprogramma. Senioren, volwassenen, jongeren en kinderen mogen deelnemen aan 30 verschillende sporten. Het programma is te vinden op de website van JongPutten. Hier hebben de verenigingen zelf hun aanbod op hebben geplaatst.

Stickeractie
Dit jaar zet Sport-Inn Putten zich in voor de deelnemers aan de sportweek. Bij de activiteiten die de deelnemers volgen, krijgen zij een sticker. Als zij 3 stickers hebben, kunnen zij dit op de stickerkaart plakken. De volle stickerkaart kunnen zij inleveren bij Sport-Inn voor een gratis gymtas. Onder alle deelnemers verloot Sport-Inn ook een waardecheque van € 50,00.

Scholen en kinderdagverblijven
JongPutten heeft een lespakket ontworpen met verschillende activiteiten die uit te voeren zijn op een school of een kinderdagverblijf. De jaarlijkse zoektocht naar de fitste juffrouw of meester is weer terug. De uitdaging dit jaar is touwtjespringen; hoe vaak wordt er gesprongen binnen 1 minuut? Ook Koen van Roekel (korfballer) komt langs op scholen om te vertellen over het leven als topsporter. Daarnaast geeft hij een clinic. Op de website van JongPutten staan nog meer leuke tips voor een spetterende sportweek.

,

Geef een reactie