Putten komt met startbijeenkomst Opgroeien in een Kansrijke Omgeving

De gemeente Putten heeft zich begin dit jaar aangesloten bij OKO van het Trimbos-Instituut. OKO staat voor Opgroeien in een Kansrijke Omgeving. Putten zegt de verantwoordelijkheid te voelen om bij te dragen aan en te investeren in een positieve leefomgeving voor jongeren in de gemeente. Waar dan ook: thuis, op school, in de vriendenkring en bij de vrijetijdsbesteding. Dat gaat om lekker in je vel zitten. Maar ook om de kans op drank- of drugsgebruik zo klein mogelijk te houden.

Putten gaat hiermee aan de slag door de doelgroep te onderzoeken. Met deze inzichten organisert de gemeente lokale activiteiten voor de doelgroep. Wat dit betekent voor jongeren en hun omgeving en hoe Putten hierin samenwerkt met partners in de gemeente, wordt uitgelegd tijdens de OKO-startbijeenkomst op maandag 22 mei.  

Bijeenkomst 22 mei

Op maandag 22 mei van 18.30 tot 21.00 uur zijn belangstellenden welkom in Christelijk College Groevenbeek in Ermelo, aan de Paul Krugerweg 44. Bent u betrokken bij jongeren als vrijwilliger, professional of als ouder/verzorger? Meld u dan aan voor de startbijeenkomst via www.putten.nl/oko.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *