Putten peilt belangstelling voor huisvesting in nieuwe sporthal

De gemeente Putten peilt de belangstelling voor huisvesting in de nieuwe sporthal. Organisaties, clubs of verenigingen die straks graag gebruik maken van een nieuwe sporthal in Putten, of die willen onderzoeken in hoeverre een nieuwe sporthal geschikt is om hun organisatie of activiteiten in te huisvesten, kunnen contact opnemen met adviesbureau Synarchis. In opdracht van de gemeente Putten onderzoekt Synarchis de haalbaarheid van een nieuwe sporthal in Putten.

De uitkomsten van het onderzoek naar nieuwe binnensportvoorzieningen in Putten worden eind dit jaar aangeboden aan de gemeente. Daarna volgt besluitvorming.

Gesprekken
De komende weken spreekt Synarchis met veel verschillende partijen. Denk daarbij aan alle verenigingen die nu gebruikmaken van de huidige sporthallen, De Puttense Sportfederatie, Stichting Binnensport Putten en Beheerstichting De Meeuwen.

Belangstellenden
Waar nog geen zicht op is, zijn de organisaties of verenigingen die op dit moment geen gebruik maken van sporthallen, maar die dit in de toekomst misschien wel willen doen. Of misschien zijn er partijen die mogelijk mee willen liften in deze ontwikkeling. En nu kansen zien. Synarchis neemt deze behoefte graag mee in het onderzoek.

Aanmelden
Organisaties, clubs of verenigingen die belangstelling hebben om straks gebruik te maken van een nieuwe sporthal, worden verzocht zich uiterlijk 1 september aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@synarchis.nl. Het adviesbureau neemt dan contact op.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *