Putten start met uitvoering project Verkeer Steenenkamer fase 2

De gemeente Putten start op maandag 15 juni met de uitvoering van het project Verkeer Steenenkamer fase 2. Wegenbouwbedrijf Schagen Infra uit Hasselt voert de werkzaamheden uit. Tijdens de werkzaamheden zijn de Mariahoeve en Kasteel De Vanenburg in ieder geval vanuit één richting bereikbaar. Voor het doorgaande verkeer worden omleidingsroutes ingesteld. Er wordt gestart met de reconstructie aan de Kiefveldersteeg. Die duurt tot uiterlijk 31 juli. Eind augustus is de Waterweg aan de beurt. Vanaf begin november worden verkeersmaatregelen genomen op de Vanenburgerallee.

Fietspad Mariahoeve
De aanleg van het fietspad naar de Mariahoeve volgt later. Omdat de grondverwerving nog niet is geslaagd kan het fietspad langs de Kiefveldersteeg nu nog niet worden aangelegd. Het gaat om het gedeelte tussen de Vanenburgerallee en de Mariahoeve.

Bloemrijke bermen
De Kiefveldersteeg en Waterweg krijgen bloemrijke bermen. Vanwege de ligging van kabels en leidingen komen er geen nieuwe bomen langs de Kiefveldersteeg. In plaats daarvan worden de bermen langs de Kiefveldersteeg en de Waterweg ingezaaid met een bloemrijk mengsel.

Meer informatie op www.putten.nl/inwoners/projecten/steenenkamer

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *